USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

02 oktober 2006

Eindelijk een nieuwe update!!!!!

Hier zijn we weer zoals beloofd...wel even met een verkorte versie van onze belevenissen...

De afgelopen week hebben we al 2000km afgelegd!!! We zijn zaterdag meteen goed begonnen op Rodeo Drive in Beverly Hills..

Daar hebben we ook meteen onze nieuwe huurauto opgepikt.. leuk en indrukwekkend karretje he.... was vooral Pascal erg blij mee haha....
Via Santa Monica (waar we natuurlijk de echte hotdog on a stick niet konden laten liggen) zijn we naar ons eerste hotel in Torrance (bij LA in de buurt) gereden...

Zondag zijn we lekker gaan relaxen op het strand van Torrance, dichtbij ons hotel...


Maandag was het tijd voor ons om naar ons 2e hotel te rijden.. eerst zijn we naar de pier van Redondo Beach gegaan en hebben zo vroeg 's ochtends heerlijk langs het strand gelopen.
Voor we bij de pier aankwamen hebben we gelijk de eerste achtervolging door de politie mogen bekijken... op de vroege ochtend reed er iemand al slingerend door de straten heen... onze 'buurvrouw' op de weg belde vervolgens de politie die vanuit het niets uit een zijstraatje aan kwam racen met sirenes en zwaailampen aan.. binnen 5 minuten stond de auto aan de kant!! Helemaal super geregeld dus!!! En best leuk om eens in het echt te mogen aanschouwen he!!!



Het lukt op dit moment helaas niet om andere foto's te uploaden.. vreemd.. we proberen het morgen gewoon nog een keertje....

We zijn daarnaast afgelopen dinsdag in Disneyland beland.. hadden eigenlijk bedacht om daar 2 dagen te blijven.. maar hadden aan 1 dag echt wel genoeg! We hebben er van 10uur 's ochtends tot aan de lichtparade om 8uur 's avonds rondgelopen! Hartstikke vermoeiend maar het was het dubbel en dwars waard!

Na Disneyland zijn we richting Palmsprings gereden.. een van de warmste plekken van California... EN WARM WAS HET!!!!! We stapten die ochtend in de auto terwijl het hartstikke fris was buiten.. toen we eenmaal in Palm Springs/Indio aankwamen kregen we echt een klap in ons gezicht zoooo warm was het!!! Het was daar zeker zo'n 35 tot 40 graden buiten! Daar hebben we allerei dadelpalmen bekeken en zijn daarna in het zwembad van ons hotel gedoken om een beetje af te koelen!!

Vrijdag zijn we vervolgens naar de bergen van California gereden wat normaal een wintersport gebied is.. maar nu was het hartstikke lekker weer met een strak blauwe lucht en een supermooie natuur (de eekhoorntjes en de woody woodpeckers kwamen we overal tegen!). We hebben rondom de meren gereden die daar in de bergen waren en belandden deze nacht in een soort van 'cabin' op een soort van bungalowpark midden in de bossen.. weer eens wat anders als een standaard hotelletje he! (oho.. wat zijn we toch weer verwend he!)

Zaterdag was het alweer tijd om terug te rijden naar Santa Maria om daar de rest van de family weer te ontmoeten die terugkwamen van hun cruise naar Mexico. We hebben 2uur in de file gestaan (ja.. ze hebben hier ook files... en niet zo een klein beetje ook.. het stond muurvast!) en hebben uiteindelijk bijna de hele dag in de auto gezeten.. daarna was het racen geblazen om een hapje te gaan eten in een restaurant in een klein Deens dorpje (Solvang) hier niet al te ver vandaan.

We zullen morgen verder schrijven en proberen nog wat meer foto's te uploaden...

Bedankt weer voor het meelezen en tot gauw!! Groetjess!!!!