USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

03 oktober 2006

2 dagen Santa Maria...


Afgelopen zaterdag zijn we in de loop van de middag aangekomen in Santa Maria om vervolgens 's avonds een hapje te gaan eten in een restaurant voor de verjaardag van Nancy haar moeder.... voor we vertrokken zag de lucht er zo mooi rood/roze achtig uit!!!!

HAPPY BIRTHDAY MOM!!!!!

Gisteren was het voor een keer echt slecht weer hier... het regent nooooit in California.. maar toevallig gisteren wel! Het kwam met bakken uit de lucht gewoon!!!!

Vandaag begon de dag wel heerlijk.. lekker buiten in het zonnetje onbeten en 's middags richting de pier van Avilla Beach gereden om daar de zee-olifanten te bekijken die daar heerlijk laten te genieten in de zon..

Morgenochtend vertrekken we richting Las Vegas.. (waar we woensdagavond de rest van de family zullen ontmoeten die per vliegtuig richting Vegas gaan) we hebben wel inmiddels een laptop gekocht hier.. maar weten niet zeker of we daarmee in de hotels op internet zullen kunnen.. we proberen onderweg nog wat foto's te uploaden en verhaaltjes te schrijven..anders zijn we in elk geval op maandag 8 oktober hier weer terug.

Tot gauw!!! Doegieeeee!!!!!

3 Comments:

At 1:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hallo beide! Nou, jullie vermaken je wel he! Wat een gave foto's! Spreek je later, have fun. Caro

 
At 5:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

ceci est un test car je n'arrive pas à envoyer de message.

 
At 5:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

Coucou Nancy maintenant que j'ai compris comment envoyer un message je t'écris un petit mot.

Tes photos sont superbes et que de souvenirs en les voyant surtout celle de rodeo drive ......
Bon anniversaire à ta maman de ma part.
Et le scrap dans tout ça ???????
Profitez des jours à venir,bonnes vacances.Stéphanie.

 

Een reactie posten

<< Home