USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

13 oktober 2006

Nog maar 1 dag te gaan...... SNIK

De vakantie zit er helaas alweer bijna op voor ons.. nog maar 1 dagje te gaan op dit moment...

We hebben er vandaag nog wel een heerlijke dag van gemaakt. Zijn vanmorgen vroeg naar Santa Barbara vertrokken (ongeveer uurtje hier vandaan) en hebben daar heerlijk langs de zee gelopen en gerelaxed op een bankje met uitzicht over zee...
Daarna zijn we teruggereden en zijn op een heel schattig strandje gestopt (Refuggio beach).. was er zoooo mooi..en zo stil... We dachten dat het weer niet al te lekker zou worden en zijn dus allebei in een lange broek op het strand beland... niet zo handig dus hihihi... want het was harstikke warm!!!!





Via Solvang (een klein Deens stadje, waar we wat gedronken hebben) zijn we richting Santa Maria gegaan om vervolgens vanavond een hapje te gaan eten in een soort van 'vreetschuur', we noemen het maar even zo.. want zo zag het restaurant er ook echt uit.. hihi... allemaal vretende mensen.. geroezemoes.. en van buitenaf zag het er een beetje smoezelig uit.. Maarrrrrr.. het eten was heerlijk.. we hebben er nog even een gezellige avond van gemaakt met zijn 6-en.. (zal hier morgen even een fotootje van toevoegen, is nu bedtijd geworden voor ons... en dat terwijl bij jullie de dag nu net begint!!!!)

We houden jullie op de hoogte van ons laatste dagje hier... Tot gauw!!!