USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

14 oktober 2006

De laatste update voordat we teruggaan

Helaas.. helaas.. de vakantie zit erop voor ons... We duiken zometeen ons bedje in en vertrekken morgenochtend vroeg richting het vliegveld om daar aan het einde van de dag het vliegtuig te pakken... Hebben er echt een heerlijke tijd op zitten hierzo.. lekker uitgerust... genoten en suuuuuperveel gedaan.. Jammer dat de tijd altijd zo snel moet gaan he... tja.. Time flies when you're having fun!!!! Dat zeker!!!

Hier nog wat fotootjes van vandaag en gisteren...

Lekker hamburgertje in het restaurant.....


Het onweer van gisteren.... dat is de hele nacht nog doorgegaan... gelukkig was het vanmorgen wat beter toen we wakker werden...

Nog eeeeeven genieten van het mooie weer in de achtertuin.. snel daarna trok het helaas helemaal dicht...


We zijn vanmorgen met een overbuurvrouw meegeweest naar de Amerikaanse vliegbasis "Vandenberg airforce base".. hoe toepasselijk he.. hahaha!
Het is hier op dit moment alweer middernacht geworden.. morgenochtend vroeg uit bed om te vertrekken... dussss.. hier stopt ons verhaaltje voor nu even.. Fijn weekend allemaal.. en tot heeeeel gauw in Nederland!!! Wij zijn als het goed is zondagmiddag 15 oktober rond 13.00uur weer terug op schiphol!!!

Groetjes

Pascal en Nancy

1 Comments:

At 9:06 p.m., Anonymous Anoniem said...

Coucou Nancy,
Apparemment les vacances sont bientot finies !!!!
Je vous souhaite un bon voyage dans l'avion.
Merci pour toutes ces superbes photos que je suivais tous les jours.Dommage pas de photo d'un super magasin de scrap .....
Grosses bises et à bientot
Stéphanie

 

Een reactie posten

<< Home