USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

25 augustus 2007

Bijna is het zover!!

We hebben toch besloten om dit jaar weer een blog bij te gaan houden voor alle thuisblijvers. Onze laptop gaat gezellig met ons mee op vakantie, dus we zullen jullie zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden van onze belevenissen.

Op dit moment zijn we onze spullen nog aan het pakken (uhm.. pakken? Alle spullen liggen nog door de kamer heen.. whahahaha)
Morgenochtend om 11.40uur zullen wij naar London Heathrow vliegen om daarvandaan onze volgende vlucht naar Phoenix te nemen(rond 15.00uur)

Gezellig dat jullie ook dit jaar weer meelezen!!! Tot heel gauw!!

Groetjes
Pascal & Nancy

6 Comments:

At 8:38 p.m., Blogger Ingrid said...

Leuk dat jullie een blog bijhouden. Hoef ik je niet missen. :-)) Ik wens jullie een goede reis en een heel fijne vakantie. Tot gauw!!

Ingrid
xox

 
At 8:49 p.m., Blogger wbg said...

Inderdaad dit klopt betrer:))
Gezellig hoor dat we jullie tijdens de vkaantie kunnen volgen!!
Hele goede reis en geniet maar lekker!
Ik kijk uit naar de verhaleln en foto's!!!
Groetjes

 
At 8:53 p.m., Blogger wbg said...

oeps iets te gehaast geplaatst met al die spelfoutjes......:(

 
At 9:13 p.m., Blogger Mireille said...

goh lieverd!
Héél veel plezier! Ik wou dat ik met je meekon!

 
At 10:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hoi hoi, beetje laat maar wij wensen jullie een hele fijne vakantie, geniet er lekker van, rust wat uit en geniet lekker van elkaar!

Liefs,

de achterbuurtjes!

 
At 11:29 a.m., Blogger rev said...

hihi, je zal nu zo ongeveer op het vliegveld staan te wachten op je vlucht over een kwartiertje. grappig contrast. ik zit thuis achter de laptop te wérken! geniet meis, xoxo

 

Een reactie posten

<< Home