USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

28 augustus 2007

WE ZIJN ER!!

Nou, we zijn er hoor.. !! Na een ongelooflijk lange reis van ruim 26uur zijn we gisterenavond dan eindelijk aangekomen!

De dag was ongelooflijk goed begonnen.. we werden om 8uur al opgehaald (thanx pa & ma) en we waren lekker op tijd op schiphol.
Ook de vlucht naar London vertrok op tijd en we zouden in London nog 2,5uur hebben om over te stappen.. ook die tijd vloooog echt voorbij.
Op een gegeven moment mochten we instappen.. we waren al expres wat langer blijven zitten omdat we toch vaste plaatsen hadden.... Na een half uur werd er uiteindelijk omgeroepen dat we voorlopig nog niet zouden vertrekken omdat het ruim 40graden was IN het vliegtuig.. niet verantwoord dus voor ons om op die manier te vertrekken. Na bijna 2uur vertraging zijn we dan toch vertrokken.. welliswaar in een superheet vliegtuig.. maar 40graden was het gelukkig niet meer.
In Phoenix kwamen we dus ook aan met 2uur vertraging.. de vrienden die ons op kwamen halen hadden niet opgelet dat we vertraging hadden, en zij stonden daar dus al uuuuuren op ons te wachten. Tot overmaat van ramp duurde het ook meer als een uur om door de douane te komen.. maar daarna waren we er!! Het eerste wat ons opviel was DE HITTE!! Wat ongelooooflijk warm was het nog zo laat op de avond!! Het was die dag bijna 45 graden geweest!!!

We zijn meteen doorgegaan naar een gezellig restaurantje, we hadden giga honger dus dat kwam goed uit. Eenmaal op de plaats van bestemming zijn we gelijk ons bedje ingedoken.. om vervolgens vanmorgen om 6uur natuurlijk weer klaar wakker te zijn! Wat balen toch altijd weer die jetlags! Maarja.. dat is ook niet zo raar met 9uur tijdsverschil he!!

Vandaag hebben we er een rustig dagje van gemaakt.. we zijn een rondje wezen rijden en hebben daarna lekker in het zwembad gezeten om een beetje af te koelen... kortom een perfect dagje.
We komen nu net terug van weeeeeer een restaurant..heerlijk gegeten (tja.. we doen niets anders hier.. whahaha)We duiken nu lekker ons bedje in.. tot heel gauw weer!!

Groetjes

Pascal & Nancy

4 Comments:

At 9:03 a.m., Blogger wbg said...

Zo pfffff wat een reis......Maar goed jullie zijn er en daar gaat het om!! Nu kan het echte genieten gaan beginnen!
Leuk dat wij zo mee kunnen lezen hier en op je andere blog;)

 
At 12:35 p.m., Blogger Ingrid said...

Hey sweetie, goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen al was het dus wel een heeeeeel lange reis. Zo te zien vermaken jullie je prima. Heerlijk hoor in zo'n zwembad. Geniet er lekker van en maak er een leuke vakantie van.

Thanks dat je nog de puf had om even m'n blog te lezen. :-)

Have fun!
xox

 
At 12:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

Génial les photos !!! ça y est vous êtes bien arrivés. Les vacances commencent enfin.
Bye bye et à bientôt
Stéphanie

 
At 7:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

Oh wat een hitte allemaal zeg, helemaal in het vliegtuig he, Je kunt zo weinig kanten op. Maar eh .... wat ziet dat er goed uit zo, heerlijk zo'n zwembad. Geniet er maar goed van en een hele fijne dag vandaag. Groetjes (ook voor Janice).

 

Een reactie posten

<< Home