USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

07 september 2007

JACKPOT!!!

Uhm.. niet helemaal dus he.. whahaha! We hebben er een ongelooflijk leuke tijd op zitten in Vegas.. maar helaas niets gewonnen... We waren er eigenlijk vanuit gegaan rijk terug te komen (of helemaal niet meer terug te komen.. dat kan natuurlijk ook.. whahaha).

Maargoed.. hier een kleine impressie van alle dingen die we hebben gedaan (het was in elk geval droog dit jaar.. vorig jaar hebben we moeten rennen tussen de druppels door!)

Vegas Baby!! (let vooral op de reclame op de achtergrond! Hans Klok!)
Hapje eten in een foodcourt (we eten helemaal niet veel hier hoor.. whaha)
Even een beetje gokken (lees: geld verliezen)
Vegas by night!
In de 'tuin' van ons hotel
Het "Stratosphere" zijn we ook opgegaan (ondanks dat Nancy hoogtevrees heeft!). Wat een mooi uitzicht zeg!!!!
Groot meer bezocht in de buurt van Vegas (Lake Mead), was errug winderig daar!!!!!
Ondanks de warmte toch weer naar buiten gegaan!!!
Meer Vegas by night!!!
Vanmorgen zijn we vertrokken om richting de bergen van California te gaan.. rond 2uur waren we in Big Bear City waar ons hotel is (niet echt een lekker hotelletje om te zitten.. zo oud en vies.. ugh.. maarrrr.. wel internet.. iets wat we in Vegas niet hadden!!!) Het is hier rond de 23 graden.. wel even wat anders hoor als de 45 graden die we de afgelopen dagen hier hebben gehad!
Gelukkig hoeven we hier maar 1 dagje te blijven! We zijn net (weer..) een hapje wezen eten in het dorpje! Morgen vertrekken we richting San Diego.. als we een beetje op tijd zijn ploffen we lekker op het strand neer met een boekje! JOEPIE!!! Als het goed is hebben we daar ook weer internet dus we houden jullie op de hoogte!!!!

Groetjes en bedankt weer voor het meelezen!

Pascal & Nancy

2 Comments:

At 4:45 p.m., Blogger Ingrid said...

Aan de foto's te zien hebben jullie echt een geweldige vakantie. Ik blijf het leuk vinden dat ik door jullie blog een beetje mee kan genieten.

Veel plezier in San Diego!

 
At 9:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Haaai buurtjes!

Effe gauw voor het slapen gaan gekeken op jullie blog! Ziet er allemaal superwijs uit zeg! Wel een beetje balen dat het zo heet is. Volgens mij kunnen jullie er aardig tegen maar toch ietsjes minder zou ook wel mogen denk ik hahaha! Of niet? Nou tot volgende week!!!!!

 

Een reactie posten

<< Home