USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

10 april 2009

Phoenix en richting Grand Canyon

Onze dagen in Phoenix zitten er alweer op..... het weer zat ook erg mee gelukkig... heerlijk warm weer!!! We hebben lekker rustigaan gedaan en hebben er een gezellige tijd van gemaakt.

Wat we zoal hebben gedaan? Nou euh.. even kijken hoor.. hier een kort verslag....

Dinsdag zijn we lekker rustigaan opgestaan en hebben in het zonnetje ontbeten (pfff.. wat een luxe.. konden wij dat maar in Nederland!!!) en daarna hadden Bob en Janice bedacht om ons mee te nemen naar een museum in het centrum van Phoenix (over de oude indianen cultuur)... het viel een klein beetje tegen dus we stonden erg snel weer buiten. De mannen zijn lekker het zwembad ingedoken omdat het errug warm was...
Gisteren was ook een volle dag..... er kwam een ander freubelvriendinnetje (Melissa) van Nancy samen met haar man en zoontje onze kant op.... En terwijl de vrouwen lekker aan het shoppen waren... gingen de mannen eerst naar het Hardrock Cafe in Phoenix en daarna naar een baseball game (Pascal was in 2007 ook ak eens naar dit stadion geweest.. maar het was echt super om nog een keertje mee te kunnen maken.. ) s avonds hebben we lekker de BBQ aangezet en met z´n allen gegeten.....en met de WII gespeeld (erg verslavend.. maargoed dat we er zelf geen eentje hebben..haha)
Vanmorgen was het helaas alweer tijd om door te gaan.. Janice is met ons nog even richting de Outlet Mall gereden om te shoppen en lekker te lunchen.. daarna zijn we doorgereden naar Monument Valley (waar we nu dus zijn).
Het weer hier is wel een stuk frisser als in Phoenix hoor.. onderweg hierheen hebben we zelfs sneeuw gezien (yup.... van het ene uiterste in het andere.. haha) De locatie waar ons hotelletje staat is Indianen gebied.. dus toen we net even wat boodschapjes gingen doen (om een keer niet uit eten te gaan maar om lekker in het hotel voor de TV een gezonde salade te eten) werden we echt aangekeken.. haha.. iedereen in de winkel kwam duidelijk uit dit gebied..en we denken dat hier niet al teveel toeristen komen.. hahaha)

We hebben nog 3 daagjes te gaan.. morgenochtend vroeg rijden we Monument Valley verder in... erg benieuwd wat een mooie dingen we allemaal zullen zien! We houden jullie op de hoogte!!!

Tot gauw!!!

XXX
Pascal en Nancy

3 Comments:

At 10:54 p.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Zo hebben jullie er weer een hoop herinneringen bij opgedaan. Leuk hoor, al die foto's Geniet nog maar eventjes. xox

 
At 11:48 p.m., Blogger Ingrid said...

Zo te lezen vermaken jullie je prima. Leuk dat je je scrapvriendinnen ook weer hebt gezien. Altijd gezellig!! Veel plezier nog de komende dagen.

xoxo

 
At 9:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Coucou Nancy
Merci pour toutes ces superbes photos qui sont sublimes.Bonne continuation, avec toute ta famille et tes amis.
Et le scrap dans tout ça ?????
Grosses bises, je pense bien à toi.
Stéphanie.

 

Een reactie posten

<< Home