USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

01 april 2009

Santa Maria

Inmiddels zijn we bij Nancy haar familie in Santa Maria aangekomen waar we in totaal 3 dagen zullen blijven. Ons tripje hierheen was al met al best lang.. 1 lange rechte weg met aan alle kanten katoenplantages en sinaasappelbomen...het is daarnaast overal hartstikke groen.. de vorige keer waren we hier middenin de zomer en was alles dor en bruin!

Gisteren hebben we nog even rustigaan gedaan maar vandaag zijn we lekker op pad geweest met Nancy haar oom en tante. Onze eerste stop was op Grover Beach om ´sand dollars´(soort van schelpen) te zoeken (tsja.. zelfs als je 30 en 31 jaar oud bent is dit erg leuk..haha)....er stond een aardig windje.. dus we zijn in elk geval lekker uitgewaaid.

Daarna zijn we naar Morro Bay gereden.... het weer was echt super.. lekker warm door de zon..met een heerlijk verkoelend briesje! We hebben daar in een restaurantje ´clam showder´ gegeten (soort van vis/kokkelsoep) met als voorafje gebakken courgette... yum yum yum ) Neee.. we eten niet genoeg hier hoor.. hahhaahahaha... (maarja.. da´s ook niet zo raar met op elke hoek van de straat een fast-food restaurant..hihi..)

In Morro Bay kwamen we trouwens ook nog allemaal schattige eekhoorntjes tegen en een hele grote groep otters in de zee (met allemaal babietjes op hun buik.. zo schattig). Daarna hebben ze ons meegenomen naar Montana de Oro State Park.. met mooie uitzichten, een bos met allemaal eucaliptes bomen en een schattig klein strandje...

Heerlijk om zo´n dagje op pad te zijn geweest.. wat zullen we vannacht lekker slapen zeg van de frisse zeelucht vandaag!! De tijd gaat in elk geval veel te snel.. niet te geloven dat we alweer bijna 1 week onderweg zijn.

Morgen hebben we weer een aardig vol programma voor de boeg.. dus we duiken nu lekker ons bedje in!

Tot gauw!!

XXX
Pascal & Nancy

1 Comments:

At 10:44 a.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Ondanks dat de tijd snel gaat, vermaken jullie je in ieder geval goed en is er genoeg fotomateriaal om nog jaren op te teren. xox

 

Een reactie posten

<< Home