USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

15 juni 2008

Weer een dag voorbij...

De dagen vliegen hier echt voorbij.. we staan expres al lekker vroeg op om optimaal van elke dag te kunnen genieten..(eigenlijk om eerst een lekker ontbijt in een één of ander restaurantje te nemen (zie foto van Pascal aan zijn heerlijke ontbijtje).. haha).

Vandaag zijn we richting de pier en het strand van Naples gegaan.. we hebben heerlijk op het strand gelegen, lekker boekje gelezen..en natuurlijk in het warme water gedobberd... op een gegeven moment kwam er een groot donker gevaarte onze kant op zwemmen..mensen raakten al in paniek en dachten dat het een haai was... toen bleek het een gigantische zeekoe te zijn die nieuwsgierig was geworden van alle mensen in het water.. hij kwam zoooo dichtbij.. echt heel gaaf (al is het ook wel een eng gevoel hoor zo'n gigantisch beest in de buurt van je). We zagen zijn neusje elke keer boven water uitkomen (Pascal meende trouwens dat er er zelfs 3 waren.. haha)



Helaas trok het rond 2 uur weer helemaal dicht..en de donkere wolken kwamen weer onze kant op..het begon met kleine druppeltjes... daarna begon het steeds harder te regenen en dus zijn we onder de pier gaan schuilen in de hoop dat we daarna weer lekker op het strand konden liggen.. maar helaas helaas het heeft een half uur aan 1 stuk doorgeregend..en dus zijn we maar richting het hotel gegaan om op te frissen en daarna lekker een hapje te gaan eten (tja.. eten doen we hier toch helemaaaaaal niet.. whahaha).

Kortom.. weer een dagje voorbij! Morgen vertrekken we richting ons volgende hotelletje in de buurt van Miami (we willen een weg gaan nemen dwars door de Everglades heen.. erg benieuwd hoe dat zal zijn.. )

Tot de volgende keer!!
XXX
Pascal & Nancy

2 Comments:

At 5:40 a.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Geweldig Nancy, zo te zien en horen vermaken jullie je prima. Ik kijk uit naar je volgende blog post.

 
At 5:53 p.m., Anonymous Anoniem said...

Que de belles photos, il me tarde déjà de voir les pages que tu feras avec.....
Du soleil, la plage, du repos, des promenades,tout pour des vacances de rêve !!!
Grosses bises je pense bien à vous
Stéphanie.

 

Een reactie posten

<< Home