USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

11 september 2007

Eindelijk weer internet!

Jullie zullen ons de afgelopen dagen wel gemist hebben! We hebben 3 dagen niet kunnen updaten omdat internet in het vorige hotel kapot was! Echt zo balen!!
Maarrr.. we hebben weer giga leuke dagen achter de rug! Inmiddels zitten we alweer in LA.. onze laatste stop voordat we naar Nancy haar familie gaan om daar nog wat dingen te bezoeken en om te genieten van onze laatste dagen hier!!! De tijd gaat in elk geval veeeel te snel! Niet te geloven dat we volgende week om deze tijd alweer in Nederland zijn!!!

Oh trouwens.. we waren helemaal vergeten te zeggen dat we inmiddels een andere huurauto hebben.. ook met deze is Pascal helemaal in zijn nopjes! EEN JEEP!! hihi... (niet te vergelijken met onze mini-autootjes in Nederland!)
Oke, terug naar wat we de afgelopen dagen allemaal uitgespookt hebben!!! Vrijdagochtend zijn we dus vanuit de Bergen teruggereden naar San Diego!! Gelukkig konden we gelijk inchecken in het hotel ondanks dat we erg vroeg waren, op die manier konden we onze spullen lekker kwijt en konden we naar het strand!!! We hebben daar 3uur heeeeerlijk met een boekje liggen relaxen.. het weer is perfect.. zo rond de 26 graden met een koel briesje!!!'s avonds zijn we teruggegaan om van de zonsondergang te genieten en om de pier op te gaan.Zaterdagochtend hadden we afgesproken met Bob & Janice (de vrienden waar we een paar dagen in Phoenix hebben doorgebracht) om naar Seaworld te gaan!! De ochtend was nog wel wat frisjes maar het warmde al snel op!

We hebben verschilldende shows bezocht..
Zeesterren vastgehouden...
De mannen zijn nog in een attractie geweest en kwamen er kletsnat uit...
Pinguins bekeken....
En nog veel meer!! Kortom, een perfecte dag!!
Zondag waren we uitgenodigd voor een feestje aan het strand.. maar omdat het pas om 1uur begon, hebben we besloten zelf de omgeving van San Diego nog even te gaan verkennen! We belandden uiteindelijk op Coronado Island (waar je alleen kunt komen door over een giga hoge brug te gaan die nog schijnt te bewegen ook!). Het strand was prachtig!! Ze noemden dit het 'zilverstrand' omdat er in het zand allemaal zilverdeeltjes zitten die glitteren!!
We zijn ons nog even gaan opfrissen in het hotel en rond 3uur waren we uiteindelijk op het feestje!! Wij dachten: goh leuk een huisje aan het strand... Nou we hebben onze OGEN uitgekeken.. het was echt een joeeeeekkkkeeellll van een huis met een gigantisch groot stuk grond er omheen..en met een trappetje kon je zo naar beneden lopen naar het strand!!!! Daar hadden we dus veeeel beter kunnen zitten als in ons hotelletje.. hihi...Vandaag was het tijd om richting Los Angeles te rijden, vanmorgen hebben we nog afscheid genomen van Bob & Janice en rond een uur of 12 hebben we onze eerste stop gemaakt bij Huntington Beach.. lekker een uurtje rondgelopen en op het strand gezeten...

En daarna richting ons hotel gegaan in Torrance.. niet ver bij Los Angeles vandaan...We hebben lekker 3 uurtjes op het strand gehangen.En kijk eens wie we tegenkwamen... Pascal uit Baywatch.. whahahahaha
Na ons opgefrist te hebben zijn we teruggegaan naar het strand om te genieten van de ondergaande zon! Hier moet je daar snel voor zijn want binnen 10 minuten is de zon weg gewoon!!!! Wel ongelooflijk mooi!!(jawel.. de zon is ook hier rond.. maar op de 2e foto lijkt ie een beetje ovaal.. hihi..)Morgen gaan we naar Universal studio's!!! We zullen proberen morgenavond onze blog meteen te updaten met nieuwe foto's!!!!

Gezellig dat jullie weer meegelezen hebben en tot heel gauw!!!

XXX
Pascal & Nancy

1 Comments:

At 9:23 p.m., Blogger rev said...

meis wat is het toch heerlijk dat jullie er zo van genieten! ziet er allemaal ook eerrrrug akelig uit allemaal :p
superfoto van die zeester en de ondergaande zon!! weer wat te scrappen.. alsof je tekort kwam. woeheaaa. heb je wel een handtekening van je baywatch ster :)

 

Een reactie posten

<< Home