USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

14 juni 2008

Sanibel & Captiva

We hebben vanmorgen ons hotelletje al vroeg verlaten om richting de eilanden Sanibel en Captiva te rijden..... het was een heel stuk rijden.. maarr.. toen hadden we ook het perfecte stukje strand gevonden..... er stond vandaag lekker een zuchtje wind dus het was goed uit te houden, al was het heerlijk om zo af en toe een lekkere duik in het (warme) water te nemen.. Er zwommen zelfs allemaal visjes om ons heen!! We zijn alleen niet al te ver de zee in gegaan, we hebben gisterenavond namelijk een programma gekeken over haaien aan de kust van Florida.. whahaha.. dus we kijken nu wel uit.. hahaha...


Helaas trok het ook vandaag rond 15.00uur helemaal dicht met als resultaat een gigantische onweersbui en zooooooveel regen!! We begrijpen nu ook dat alles, ondanks de hitte, zo lekker groen is hier overal!!

Het is Pascal wel gelukt om via internet het laatste deel van de wedstrijd van Oranje tegen Frankijk te kijken!!! Super dus.. helemaal met die uitslag!!!!! We zijn net even een hapje wezen eten en hebben een pak van 24 flesjes water ingeslagen voor de rest van de reis..we blijven maar drinken joh met die warmte!


Morgen trekken we weer richting een aantal mooie stranden hier in de buurt.. en zondag rijden we via de Everglades richting Miami!!! De tijd gaat zo snel.. niet te geloven dat we hier alweer 1 hele week zijn!!!

Tot gauw!!

Groetjes
Pascal & Nancy

1 Comments:

At 3:22 a.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Weer fantastische foto's Nancy, vergeet niet om bij zonsondergang wat mooie foto's te maken. Nog veel plezier. We hebben de voetbal wedstrijd opgenomen, welke ik vanmorgen gekeken heb. Fantastisch! xox

 

Een reactie posten

<< Home