USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

13 september 2007

Universal Studio's!!!

Gisteren zijn we dus richting Universal Studio's gegaan!! Het was een superleuke dag..maar wel errug warm hoor.. soms was het heerlijk om even tijdens een show met airco af te kunnen koelen.. hihi..
Hier een impressie van onze dag....

Even kijken hoe we moeten lopen in het park....
We hadden een gigantisch mooi uitzicht over het hele studio gebied met alle verschillende sets!!!
Pascal is in zijn eentje in "The Mummy" gegaan..een soort van achtbaan.. niets voor Nancy dus.. hihi...
Kijk eens wie we tegenkwamen onderweg... brrrr.. DE HULK!!!!!
Weeeeer wachten in een lange rij..en wat ga je dan doen uit verveling? Foto's nemen natuurlijk.. We liepen Sponge Bob ook nog tegen het lijf!!!!!!
We hebben een studio tour gedaan die ons door allerlei opname sets meenam, zoals die van Desperate Housewifes waar ze druk bezig waren met filmen, de set van Jaws (met een 'echte' haai) en nog veeeeel meer.. waaronder ook de set van War of the Worlds..
Op de terugweg zijn we nog even langs wat winkeltjes gelopen via de Citywalk..
Op dit moment zijn we alweer in Santa Maria.. bij Nancy haar familie!! We zijn vanmorgen vertrokken vanuit Los Angeles en hebben een mooie weg via de kust genomen om hier uiteindelijk in de loop van de dag aan te komen.

De komende dagen hebben we nog een aantal dingen gepland staan.. we houden jullie op de hoogte.. (niet te geloven dat we nog maar 3 dagen hier hebben.. de tijd is echt voorbij gevloooogen!!)

Tot gauw!!!

XX
Pascal & Nancy

3 Comments:

At 9:36 a.m., Anonymous Anoniem said...

Oh ik krijg helemaal vakantiezin als ik zo die foto's van jullie zie. Het is duidelijk dat jullie je wel vermaken. En wat een mooie/grote zeester zeg, dat je dat durfde YIKES. Geniet nog van de laatste dagen. Groetjes!

 
At 1:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

C'est trop génial de pouvoir voir vos photos.En plus ça me rappelle de si bons souvenirs : Universal Studio et Las Vegas c'est excellent !!!! J' espère que vous en profitez au maximun, mais à voir les photos je pense que oui !!!
Ce week end je vais à Eurodisney avec Maxime.Je te raconterais tout dès ton retour.
Grosses bises à plus
Stéphanie

 
At 8:47 p.m., Blogger Ingrid said...

Wow meis, wat gaat de tijd toch snel. Nog effies en dan zitten jullie al weer in het vliegtuig. Daar wil je vast nog niet aan denken. Of heb je stiekem toch ook wel weer zin om naar huis te gaan? Als ik al die geweldige foto's zie, krijg ik zo weer zin om op vakantie te gaan. Geniet er nog even van!!

 

Een reactie posten

<< Home