USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

13 juni 2008

Anna Maria Island... en REGEN!

Vandaag zijn we vanuit Tampa doorgereden naar ons volgende hotelletje in Fort Myers. Onderweg zijn we op een schattig klein eilandje gestopt (Anna Maria Island).... en wat we daar tegen kwamen.. WOWIE.. mooie witte stranden en blauw water!!!

We hebben op de pier lekker wat gedronken en zijn daarna op een strandje neergestreken voor een paar uurtjes (en natuurlijk lekker het warme water van de Golf van Mexico in).

Onderweg naar ons hotelletje zagen we een donkere lucht onze kant op komen..en jawel hoor.. we kregen een giga grote onweersbui op ons dak.. het regende zo hard dat er een soort van rivier ontstaan was op de weg... we zagen helemaal niets meer!!! Gelukkig hebben we ons hotelletje gevonden (bij het inchecken zijn we echt door enkelhoog water gelopen!!!) ondanks dat het zo regende bleef het wel lekker warm.. zelfs de regen hier is warm.. haha!!! Het regent op dit moment nogsteeds.. hopen dat het morgen wat beter zal zijn want we hebben weer heel wat op het programma staan!

Hieronder een kleine impressie van vandaag!! (en let vooral op de laatste foto.. Pascal rennend door de regen en plassen.. haha)


Tot gauw! (en veel plezier alvast voor morgen als oranje weer moet spelen... weer een wedstrijd die wij moeten missen.. snik)

XX
Pascal & Nancy

2 Comments:

At 5:44 a.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Fantastische foto's Nancy en zo te zien is het de regen wel waard. xox

 
At 6:05 p.m., Blogger wbg said...

Dit is genieten, op de regen na dan......

 

Een reactie posten

<< Home