USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

15 september 2007

Nog maar 1 dag te gaan.....

Jaja.. nog maar 1 dagje te gaan..en dan zit onze vakantie er alweer op! Niet te geloven hoe snel de dagen zijn omgevlogen!! Maar het was zeker de moeite waard (en we zijn van plan om morgen ook nog wat dingen te gaan doen natuurlijk!!)

Wat hebben we de afgelopen 2 dagen uitgevoerd????

Gisteren... een hapje eten (jaja... weeeer eten.. whahaha) in Morro Bay
Daarna door naar Hearst Castle in Monterey (meer richting San Francisco)
Het kasteel is opgebouwd uit allemaal kunstschatten uit de hele wereld.. zo hangen daar doeken uit Italie.. openhaarden uit Frankrijk.....
Pilaren uit Italie voor het zwembad....
Supermooi dus!!!!

En kijk eens!! We hebben allebei dezelfde auto.. whahaha (nee hoor.. er was toevallig net zo een auto naast ons komen staan toen we weg waren! TOEVALLIG!!)
Daarna zijn we op Sealbeach gestopt om naar de zeeolifanten te kijken die daar lekker in het zonnetje lagen te relaxen...
Onderweg in de bergen nog even gestopt voor een mooi uitzichtje....
Daarna gaan wine-tasten.. Nancy haar tante en Pascal hebben allerlei wijnen geproeft en uiteindelijk 1 wijn gekozen om mee te nemen.
Vandaag zijn we richting Santa Barbara gegaan om daar de boel te verkennen.... Eerst even het dorp ingegaan...
Toen richting de pier...
Daarna naar het park aan de kust...
We zijn net een yoghurt ijsje wezen eten in een dorpje verderop.. yum yum!! Kortom, we hebben giga leuke maar ook erg drukke dagen achter de rug.. wat zullen we lekker slapen zeg vanavond!!

We proberen morgenavond de blog nog even te updaten voordat we vertrekken zondag!!!

XX
Pascal & Nancy