USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

16 juni 2008

The Everglades!!

Vandaag zijn we door de Everglades gereden..en niet zonder resultaat!! Al gauw zagen we de eerste krokodillen langs de kant van de weg liggen!!! We zijn veilig uitgestapt bij een picnic plekje om deze schattige (ahum) beestjes in het water te bewonderen!! Zo indrukwekkend om ze in het wild te zien!!! (maar toch ook wel een beetje eng hoor.. hihi..)

Daarna zijn we gestopt om een airboat tripje te maken door de Everglades... wow.. wat ongelooflijk gaaf zeg.. we hebben echt geraced door de modder, onze bestuurder had er zin in..haha... het ging zoooo hard.. Uiteraard hebben we ook de nodige dieren gezien.... vooral mooie vogels en krokodillen!!! We stopten zelfs bij een nest met krokodillen eieren waar de moeder heel agressief bij stond te blazen naar ons. Kortom.. een ongelooflijk leuke en indrukwekkende ervaring om nooit meer te vergeten!! (en de vele muggen zullen we ook niet meer vergeten.. we zijn helemaal lek gestoken.. haha)
We hebben allebei zelfs nog een klein krokodilletje vast mogen houden.. brrr... we dachten allebei dat die beesten hard aan zouden voelen.. maar ze waren gewoon zacht en heel erg koud!

Daarna zijn we doorgereden naar ons volgende hotel in Fort Lauderdale (bij Miami in de buurt). Omdat de 'gewone' kamers niet meer beschikbaar waren kregen we een grotere kamer aangeboden..en onze mond viel compleet open toen we binnen kwamen lopen.. zo mooi en groot..en met uitzicht op het strand en de zee (we kunnen vanuit ons hotel zo de zee in lopen!). We hebben nog heerlijk op het strand gelegen en zijn daarna lekker een hapje gaan eten (jaaaa.. weeeeer eten.. haha).

Morgen zijn we van plan allerlei stranden hier in de buurt te gaan bezoeken (iets verderop schijnt een badplaats te zijn die het "Cannes" van Florida schijnt te zijn.. we zijn benieuwd)

Nou.. wij gaan nog even op ons balkonnetje zitten met uitzicht op zee (het is donker buiten maar de maan schijnt mooi op de zee waardoor alles verlicht is).. Tot gauw!!

Groetjes

Pascal & Nancy

1 Comments:

At 2:13 p.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Geweldig die krokodillen, weer 'ns wat anders niet waar. En zo te zien zijn jullie al lekker gekleurd en uitgerust. xox

 

Een reactie posten

<< Home