USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

20 juni 2008

Key West & Miami

Eindelijk weer een update van ons.. we hebben op de Keys helemaal geen internet gehad.. wel balen dus!

Hoe onze afgelopen dagen zijn verlopen?? Uh.. nou leuk..en... REGENACHTIG!! We hebben de afgelopen dagen meer regen op ons dak gekregen dan we normaal in 1 heel jaar in Nederland zien!!! Binnen 1 minuut staat hier elke keer alles helemaal onder water!!! Grote diepe plassen..en bijna geen zicht op de weg.. we zijn vandaag onderweg zelfs even gestopt omdat het gewoon TE gevaarlijk was om door te rijden.

Maargoed.. de Keys waren verder mooi om te zien.. niet om lang te blijven.. maar gewoon leuk met mooie strandjes. Helaas was het erg bewolkt toen we de grote 7-mile brug over reden waardoor we niet zoveel van al het moois hebben kunnen zien. Op Key West zijn we naar het zuidelijkste puntje van Amerika gereden waar een grote boei staat.


Vandaag zijn we doorgereden naar Miami.. onze laatste stop tijdens deze vakantie.... wat is de tijd toch snel gegaan! We hebben een hotelletje direct aan zee.. heerlijk dus! We zijn vanmiddag even in het zwembad gaan afkoelen en hebben net na het eten nog een lekker stuk langs het strand gelopen.. heeeeeerlijk..en vooral zo lekker relaxed!!


Morgen hebben we ons laatste tripje op het programma staan.. we rijden voor een deel terug naar de Keys om Key Biscayne te gaan bezoeken.. eens kijken of het morgen wel een keertje droog blijft.. hihi.. Eerst moeten we er morgenochtend heeeeel vroeg uit om de parkeermeter bij te vullen.. het hotel heeft namelijk geen parkeerplaatsen.. waardoor we gewoon ergens langs de weg staan..hihi..

Tot gauw!!!

XXX
Pascal & Nancy

2 Comments:

At 7:56 a.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Mooie foto's weer Nancy en geniet van de laatste dagen. xox

 
At 11:10 a.m., Blogger Ingrid said...

Jammer van de regen. De foto's zijn er niet minder om. Ziet er allemaal goed uit. Veel plezier nog de laatste paar dagen.

xoxo

 

Een reactie posten

<< Home