USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

21 juni 2008

Een laatste berichtje...

....voordat we morgenochtend weer terug naar Nederland gaan! We zijn nogsteeds in Miami en helaas hebben we erg veel van het regenseizoen hier gezien de afgelopen dagen..... gisteren heeft het bijna de hele dag geregend.

Gelukkig hadden we de ochtend uitgetrokken om naar Key Biscayne te gaan (een schiereilandje op 15 minuutjes van ons hotelletje), we zijn via de kustweg die kant op gereden.. en uiteindelijk uitgekomen bij een schattig vuurtorentje ergens op het verste puntje van het eiland.

Toen het begon te regenen zijn we de laatste boodschappen gaan doen, tja wat moet je anders he? Niet dat het koud was... maar als het hier regent dan voelt het zooooo klam aan!!! Gisterenavond hadden we afgesproken met 2 scrapbook kennisjes van Nancy, we hebben heerlijk gegeten en lekker gekletst.

Vanmorgen zag het weer er gelukkig veel beter uit... we hebben net een paar uurtjes bij het zwembad gelegen en wat zijn we nu aan het doen??? Juist ja, de wedstrijd Roemenie/Nederland aan het kijken!!! We hebben zowaar een zender gevonden waar we het op kunnen zien! Goed he!

We gaan vandaag verder lekker rustigaan doen en de koffers maar eens klaarmaken.. morgenochtend moeten we al vroeg richting het vliegveld. We zijn maandagochtend weer terug op schiphol!

Superleuk dat jullie met ons hebben meegelezen de afgelopen weken! Tot gauw!

XXX
Pascal & Nancy

4 Comments:

At 1:32 a.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Leuk om met jullie meegeleefd te hebben de afgelopen weken. Een veilige reis naar huis. xox

 
At 8:00 p.m., Blogger wbg said...

Reuze leuk dat ik mee mocht reizen met jullie!!
Met zoveel regen hebben jullie toch aardig wat zonnige foto's gemaakt!!:))
Veilige terugreis en een gezellige thuiskomst!!

 
At 8:27 p.m., Blogger Ingrid said...

Wat vliegt zo'n vakantie snel voorbij. Het was weer leuk om een beetje met jullie mee te genieten. Tot gauw!

xoxo

 
At 1:12 p.m., Anonymous Anoniem said...

Toujours de très belles photos qui font rêver !!!!
Grosses bises
A plus Stéphanie

 

Een reactie posten

<< Home