USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

03 april 2009

Wine tasting en de Alpen......

Wow.. de tijd gaat echt veel te snel voorbij.. onze dagen in Santa Maria bij Nancy haar familie zitten er alweer op. We hebben de afgelopen dagen ontzettend veel gedaan.. ze hebben ons echt overal mee naartoe genomen.

Gisteren is Nancy eerst lekker een stuk wezen wandelen met haar tante terwijl Pascal de auto omging ruilen bij Avis (aangezien de banden van de auto die we in Las Vegas hadden meegekregen zo´n beetje helemaal glad waren.. niet echt veilig aangezien we nog zoveel kilometers moeten maken). Daarna zijn we wezen wine tasten niet al te ver bij Santa Maria vandaan.
´s Avonds zijn we naar een soort van ´vreetschuur´geweest...(klinkt erger dan het is hoor want het is er hartstikke leuk..haha..we zijn hier al vaker geweest hoor..... het is zeg maar zo´n restaurantje waar je, als je de buitenkant ziet, niet zo snel naar binnen zou lopen..maar als je eenmaal binnen bent dan valt het allemaal erg mee..haha) Het eten was er in elk geval HEERLIJK.. (maarja.. dat is hier met alles..en ze serveren ook van die enorme porties.. pff...)
Vanmorgen werden we verrast met pancakes voor het ontbijt.. mmmm.. wat een luxe he (jaaa..nog meeeeer eten... we komen vast als tientonners terug..haha) De dag begon aardig grauw maar rond de middag trok het open.. ook vandaag hebben ze ons mee op pad genomen... we belandden in het `Los Padres National forest` ergens hoog in de bergen.. we hadden totaal niet het gevoel dat we in California waren.. het gaf ons meer het idee dat we in de Franse Alpen waren.. het was er zo groen, mooi en bergachtig met allemaal bloemetjes overal.. echt suuuuuper!!!!
En ook deze avond hebben we afgesloten met een etentje in een (Italiaans) restaurantje....
We balen allebei wel een beetje dat we morgen alweer door moeten naar Los Angeles want we hadden hier prima nog een paar dagen kunnen blijven om van de omgeving te genieten..maarja.. helaas.. Morgen rijden we richting LA.... geen idee wat we daar precies gaan doen..misschien Hollywood nog een keertje in.. of misschien gewoon naar het strand.. we zullen het wel zien...

Gezellig dat jullie weer met ons meelezen in elk geval!!

Tot gauw maar weer!!

XXX
Pascal & Nancy

1 Comments:

At 1:00 p.m., Blogger Lisette Gibbons said...

I love those poppies. En inderdaad eten in overvloed, maar daardoor zijn ze dus de volste (om het maar netjes te zeggen) bevolking van de wereld. Ach, het is maar voor een paar weken. Geniet nog van jullie vakantie verder. Hoe lang zijn van huis? xox

 

Een reactie posten

<< Home