USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

02 november 2010

Halloween, Universal Studios & Santa Monica

We hebben de afgelopen dagen ontzettend veel gedaan.. maar vooral GENOTEN!! Gisteren was het Halloween.. iets wat hier veel meer leeft als in Nederland.. versierde huizen, winkels vol met troep.. en overal mensen verkleed....
We zijn gisterenochtend heel rustig richting Universal studios gereden (na eerst een lekker ontbijtje naar binnen te hebben gewerkt..haha)
We hebben hier bijna de hele dag rondgelopen, het weer was super (zo rond de 25 graden) en hebben zo´n beetje alle attracties gedaan (jaja.. zelfs Nancy is bijna overal in geweest.. iets wat ze eerder nooit durfde..haha). Van stuntshows tot 3d shows, van de Universal City Walk (met uitzicht over de studios) tot......
..... tot de Studio Tour, waarbij we een kijkje hebben kunnen nemen achter de schermen van de Hollywood Studios.. inclusief de set/wijk van Desperate Housewives, Jaws & The fast and the Furious. Erg leuk!
De avond zijn we in een groot shoppingcenter terechtgekomen, niet al te ver bij ons hotelletje vandaan.. daar liepen we meteen tegen een GIGANTISCHE kerstboom aan.. Pffieww..oktober en dan al een kerstboom.. wel erg vroeg voor ons gevoel..hahahaha (en dat in combinatie met het warme weer buiten..helemaal vreemd)
Voor vandaag hadden we niet al teveel plannen gemaakt.. we zijn richting Santa Monica gereden waar we zo´n beetje de hele dag rond hebben gehangen op de pier (waar we zelfs het bankje tegenkwamen uit de film Forrest gump), op een terrasje en we hebben het hele stuk van Santa Monica naar Venice Beach gelopen, achteraf hadden we beter een fiets kunnen huren, was best ver...haha.. Het was wel erg warm, rond de 30 graden.. maar zo lekker om even van het zonnetje te kunnen genieten (zelfs voor Californische begrippen is het nu wel erg warm voor de tijd van het jaar)
Een bezoekje aan Santa Monica kan gewoon niet zonder een.... HOTDOG ON A STICK... Mmm (jaja.. we eten hier wat af..haha) en even relaxen op het strand..........
Zoals jullie kunnen zien vermaken we ons prima...morgen vertrekken we vanuit Los Angeles richting Palm Springs naar ons volgende hotelletje.

Tot gauw (we zullen wel wat zon jullie kant opsturen...)

XX
Pascal & Nancy

2 Comments:

At 7:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wow ziet er echt goed uit allemaal. Mooie foto´s ook. Geniet er lekker van..

Groeten van de andere hoek

 
At 6:00 a.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Jullie hebben al veel gedaan in een korte tijd. De foto's zijn weer fantastisch. En het weer heerlijk, hier is het nog altijd te koud en veel te nat en dat voor Australië. xox

 

Een reactie posten

<< Home