USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

20 september 2009

Disney Disney Disney....

Pffieewww..... onze dagen in Disney zitten erop..... We hebben het echt gigantisch leuk gehad, ontzettend veel attracties gedaan (zelfs Nancy!!) maar het was erg vermoeiend... We hebben 2 dagen van 11 tot 11 in de parken (Disney & California Adventure) rondgelopen.. met als resultaat dat onze voeten nu nogsteeds pijn doen.. hahaha!!!

Hier een kleine impressie van de dingen die we gedaan hebben de afgelopen dagen. Het was overigens elke dag zo rond de 35 graden.. niet echt lekker dus om rond te lopen.. gelukkig is hier overal errug veel airco.. dus dat helpt om soms tussendoor even af te koelen..hihi...

We zijn afgelopen donderdag vanuit Phoenix doorgereden naar Los Angeles.. (eerst hebben we ´s ochtends nog genoten van het zwembad van onze vrienden Bob en Janice en hebben we op de WII gespeeld.. heerlijk relaxed dus)
De eerste dag stond vooral in het teken van erg heftige attracties waar eigenlijk alleen de mannen in zijn geweest.... nderweg kwamen we allemaal Disney figuren tegen waarmee we op de foto zijn gegaan..en ´s avonds was er eerst een optocht, toen een lichtshow (Fantasmic) en daarna direct vuurwerk. We hadden een lekker plekje op een terras uitgekozen en hadden perfect uitzicht op die manier. Het enige wat we vergeten waren was een trui voor Nancy mee te nemen.. de koukleum had het halverwegen de avond natuurlijk koud (duhhhh.. terwjil het toch echt nog 25 graden was)
De 2e dag zijn we begonnen in een treintje in Disneyland zelf..en daarna lekker rondgelopen en andere rustigere attracties gedaan...Tussentijds nog gegeten in Disney Downtown
Omdat we een Parkhopper ticket hadden gekcoht konden we heen en weer van park naar park hoppen..en dat hebben we dus gedaan. Toen california Adventure bijna dicht ging hebben we daar nog een paar attracties gedaan.. lekker rustig (en heel anders in het donker)Kortom.. we hebben echt GENOTEN de afgelopen 2 dagen.. heerlijk om er even uit te zijn.. maar oook errug vermoeiend voor onze voetjes (en we hebben overal spierpijn..haha.. we zijn ook niets gewend)

Vandaag rijden we met Jack en Janice mee naar San Diego om de verjaardag van hun zoon Jack te vieren, daarna gaan we richting de oom en tante van Nancy (met tussentijds een stop op een strandje in de buurt)

We laten snel weer wat van ons horen!!!!

Tot gauw
Dikke kus

Pascal en Nancy

2 Comments:

At 9:09 p.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Ja van die pretparken raak je behoorlijk uitgeput, maar wel leuk. xox

 
At 11:13 p.m., Blogger Ingrid said...

Zo te zien en lezen vermaken jullie je prima. Die parken blijven leuk he? Zelfs als je groot bent... ;-)

xoxo

 

Een reactie posten

<< Home