USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

12 april 2009

Monument Valley en Zion Park

De afgelopen dagen heeft het weer ons niet echt meegezeten helaas (en dat terwijl het nu hartstikke mooi weer is in Nederland!). Gisteren begon de dag zonnig.. maar toen we in Monument Valley aankwamen zagen we de eerste wolken al aankomen... gelukkig heeft het niet geregend.. maar het was wel erg frisjes.. brrrr...

Al met al een supermooie ervaring.. we hadden Monument Valley al vaker op TV gezien natuurlijk en nu liepen we er opeens zelf... erg raar.. Zeker de moeite waard..... (en het was er vast nog mooier geweest als de zon had geschenen). We zijn bij alle rotsen gestopt (en hebben in totaal 215 fotos gemaakt.. haha.. hier toch even een kleine impressie...)
We hebben het grootste deel "off road" gereden (oftewel een onverharde weg met allemaal bobbels en kuilen overal..) maar goed dat onze auto een 4-wd is... dat scheelde enorm (al had Nancy wel het gevoel dat we over de kop zouden slaan elke keer.. hahahaa)
Onderweg naar ons hotel in Page zijn we gestopt om richting de Glen Canyon Dam (bij Lake Powel) te lopen... we zijn een trappetje afgelopen en kwamen in een ongelooflijk mooi gebied terecht met uitzicht op de dam, het water en de Glen Canyon...
Vandaag was het de bedoeling om naar Zion Park te gaan..... we zijn die kant wel opgegaan maar het heeft de hele tijd geregend waardoor we de auto niet uit zijn geweest (daarnaast hingen er allemaal wolken tussen de bergen.. er was dus weinig te zien) We zijn dus lekker op tijd naar ons hotel gegaan en zijn gaan shoppen..ook leuk..haha
We zitten op dit moment in ons 1 na laatste hotelletje in Saint George (Utah)... niet te geloven dat we nog maar 1 dag te gaan hebben. Morgen rijden we richting Las Vegas voor onze laatste stop en om Pascal zijn verjaardag te vieren (32 jaar alweer.. of was het nou 23 jaar??... haha)..we gaan morgenavond lekker uit eten.. yum yum yum (want we hebben hier echt nog niet genoeg gegeten de afgelopen weken.. hahaha..)

We hebben in het laatste hotel waarschijnlijk geen internet.. maar we proberen onze blog zeker nog een keer te updaten voordat we naar huis gaan!!

Tot gauw en fijne paasdagen!!!

Groetjes
Pascal en Nancy

2 Comments:

At 4:55 p.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Geweldig mooie kleuren daar. Superfoto's weer. Nog veel plezier jullie laatste dag en Pascal van harte gefeliciteerd alvast met je verjaardag. xox

 
At 7:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wowie de powie!!! Ziet er weer helemaal goed uit!!! Maak er morgen een leuke verjaardag van en geniet lekker van de laatste dagen.

Groetjes van ons drieën van de andere hoek

 

Een reactie posten

<< Home