USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

23 september 2009

Santa Maria....

We zijn inmiddels in Santa Maria terechtgekomen., bij de oom en tante van Nancy Afgelopen zondag zijn we uit ons hotelletje in Annaheim vertrokken en hebben we afscheid genomen van Janice, Bob en hun zoon Jack (na eerst nog een verjaardag te hebben gevierd in een Pizza restaurant/Bar)..

Onderweg naar Santa Maria hebben we een tussenstop gemaakt op Laguna Beach...gelukkig was het deze dag iets minder warm als de dagen ervoor.. dus we hebben heerlijk een uurtje genoten van het mooie weer en het uitzicht... met een boekje erbij natuurlijk..hihi...

Gisteren zijn we de dag rustigaan begonnen.. rond deze tijd is het vooral ´s ochtends erg mistig rondom Santa Maria.. pas rond de middag trekt het open... Dus we zijn na de lunch richting San Luis Obispo vertrokken... we hebben lekker een uurtje rondgelopen.. nog een lekkere smoothie gehaald bij Jamba Juice..en wat historische gebouwen bekeken... Het toppunt was toch wel ´bubblegum alley´... Een soort van steegje met op de muren aan beide kanten duizenden stukjes kauwgom!!!! Het stonk er wel erg hoor..haha.. maar wel superleuk om te zien.. we moesten alleen uitkijken om niet aan de grond te blijven plakken..hihi...

Op de terugweg zijn we gestopt bij Shell Beach om even te genieten van het mooie uitzicht over de zee..en van de rotsen vol met pelikanen... de rotsen zijn helemaal wit van de vogelpoep en worden `shitrocks´genoemd.. haha.. erg toepasselijk dus....hihi..

Vanmorgen zijn we tot de lunch bij de oom en tante van Nancy gebleven... we hebben de BBQ aangezet, lekker gegeten in de tuin (wel in de schaduw omdat het zo warm is) en we hebben ons kleine vriendje de hummingbird (kolibrie) op de foto gezet. Deze beestjes komen bijna op je hoofd zitten zo tam zijn ze!!! Echt superschattig..

We zijn er wel weer opuit getrokken.. met als eerste stop een pier niet al te ver van Santa Maria vandaan.. de complete pier was vol met gigantisch grote pelikanen (die bij de vissers aan het bedelen waren voor een visje).. onder de pier lagen ontzettend veel zeeolifanten te genieten van de zon (ze zien er erg schattig uit maar maken echt gigantisch veel lawaai en zijn hartstikke aggressief)..

En om de dag nog lekker relaxed af te sluiten zijn we op het strand van Avilla Beach neergestreken.. we hadden onze koelbox meegenomen zodat we konden genieten van een koel drankje (lees: Pascal een koud biertje en Nancy een colaatje)..

Vanavond hebben we de oom en tante van Nancy mee uit eten genomen bij een Italiaans restaurantje... en als toetje zijn we gestopt bij een ijssalon waar ze alleen maar ´frozen yoghurt´verkopen... yum yum... natuurlijk konden we het niet laten om een lekkere topping op het ijsje (uhm... ik bedoel GIGANTISCHE ijsbak..haha) te gooien..lekkere M&M´s en Jelly Beans.. ymn yum..)...

Zooo.. dit was onze lange update voor nu....We zijn dus lekker druk geweest de afgelopen dagen.. de dagen VLIEGEN echt voorbij... gelukkig hebben we nog bijna 2 weken te gaan..hihi.. De komende dagen zijn ook helemaal volgepland met leuke dingen.. We houden jullie op de hoogte!!

Tot gauw!
liefs
Pascal & Nancy

4 Comments:

At 11:20 a.m., Anonymous Anoniem said...

Coucou Nancy,
Apparement vous vous êtes bien amusés à Disneyland, nous nous avions bien aimés "buzz l' éclair"...à celui de Paris.
Fini les vacances dans la superbe maison des vos amis, une maison grandiose !!!!Un vrai palace....
Maintenant vous profitez un peu de plage, c'est génial.
Bon sinon attention aux kilos, avec toutes ces bonnes choses que vous mangez et qui me donnerai bien envie de déguster avec vous !!!!!!
Bonne continuation, grosses bises à tous les 2 et je pense très fort à vous.
Stéphanie.

 
At 1:24 p.m., Anonymous Marike de Vries said...

Hee Nance.....ik word wel een beetje jaloers als ik al de verhalen lees en de foto's zie. Nog heel veel plezier de komende weken! X Marike

 
At 7:14 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hey hey,

Ziet er goed uit allemaal!!! Lekker genieten hoor en met de klep gaat het helemaal goed...lol...

Groeten van de andere hoek.

 
At 9:34 p.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Geweldig al die foto's en zo te zien vervelen jullie je absoluut niet. xox

 

Een reactie posten

<< Home