USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

14 november 2010

Los Angeles........ het zit erop :-(

Vanuit Las Vegas zijn we afgelopen donderdag terug richting Los Angeles gereden... het gaf ons allebei het gevoel dat de vakantie er alweer bijna op zat.... maar gelukkig hadden we nog ruim 2 dagen voor de boeg in Los Angeles!!! We zijn direct doorgereden naar Manhattan Beach om nog een klein uurtje te relaxen op het strand voordat de zon echt helemaal weg was......
We hadden intussen wel wat plannen gemaakt voor de laatste 2 dagen (zo wilden we naar Down Town Los Angeles en naar een Drive-In bioscoop..) maar hebben besloten om toch maar rustigaan te doen en te relaxen.. we zijn de afgelopen 2 weken tenslotte al zo ontzettend druk geweest met vanalles en nog wat (en waren toch best moe geworden)... Duss... hebben we gisteren een groot deel van de dag op het strand gehangen... (het was rond de 25 graden, perfect weertje dus.. helemaal als je dit vergelijkt met het weer in Nederland van de afgelopen dagen..)
Vandaag hadden we het idee om in Santa Monica fietsen te huren en lekker langs het strand te gaan fietsen over de eindeloze fietspaden... heeeeerrrlijk!! Het was vandaag zelfs nog een tikkeltje warmer als gisteren.. We voelden ons meteen echte Amerikanen zo op die fietsen.. hihihi...Op deze manier hebben we alle beach cities op een hele andere manier kunnen bekijken.
Daarna zijn we nog even 2 uurtjes op het strand neergeploft om van de allerlaatste zonnestraaltjes, van de mooie omgeving...en onze allerlaatste corn dog te genieten..haha. Het is gewoon bijna niet te bevatten dat het weer hier zo heerlijk is terwijl het november is en we voordat we vertrokken de auto´s al een keer hebben moeten krabben. Het was wel even omschakelen hoor. hahahaha.... helemaal met alle kerstversieringen die steeds meer tevoorschijn komen overal!
Wat ontzettend jammer dat het er alweer opzit, de tijd is echt veel te snel gegaan (zoals gewoonlijk)!! We hadden er maar al te graag een paar daagjes aan vastgeplakt...hahaha... We hebben de koffers net ingepakt.... morgenochtend (zondag) verlaten we ons hotelletje al vroeg en vliegen we weer terug naar ons koude kikkerlandje.. we hopen maandag in de loop van de ochtend weer in Nederland te zijn.

Gezellig dat jullie weer met ons meegelezen hebben in elk geval!!

Tot gauw!!

XXX
Pascal & Nancy

2 Comments:

At 12:02 p.m., Blogger Lisette Gibbons said...

Goh die weken zijn wel heel erg snel voorbij gevlogen. Had toch ook een beetje gevoel dat ik op vakantie was. Veilige reis naar huis! xox

 
At 9:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Quelle chance de pouvoir profiter de la plage, quand ici il pleut toujours et toujours....et en plus les plages de Santa Monica celles que je voudrai tant voir un jour !!!! Profitez-en au maximum.
Je penses très fort à vous, grosses bises à bientôt.
Stéphanie

 

Een reactie posten

<< Home