USA here we come!!!

Van 29 oktober t/m 15 november 2010 zullen wij een rondreis maken door Arizona/California. Via deze weg kunnen jullie onze belevenissen volgen. (de verhalen van onze vorige reizen in 2006, 2007, 2008 en maart/april & september/oktober 2009 zijn hier ook nog terug te vinden)

08 november 2010

Phoenix & Jerome

We kunnen het nogsteeds niet geloven dat het weer ons zo ontzettend mee zit voor de tijd van het jaar (we zullen het maar niet te hard zeggen aangezien ze voor de komende dagen in Las Vegas een stuk koeler weer voorspellen.. jammer..).

Onze dagen in Phoenix zitten er inmiddels ook op.. we hebben 2 dagen heerlijk gerelaxed bij Janice en Bob (en hun zoontje Jack). We zijn gisterenochtend begonnen met een garage/yard sale.. soort van vlooienmarkt.. alleen dan bij iedereen voor de deur. Ontzettend leuk om een keer mee te maken en om te zien hoe iedereen helemaal los gaat en je daardoor binnen de kortste keren $300,- in je handen hebt (en je nog van je oude zooi af bent ook.. haha, zouden we in Nederland ook eens moeten doen!!). Pascal heeft daarnaast zelfs ook nog een rondje gereden in een Mustang van een kennis van Janice & Bob die er ook was (ook leuk om eens te doen.. haha)
De middag hebben we doorgebracht in het zwembad van de wijk waar Janice & Bob wonen (elke wijk heeft een eigen zwembad voor de bewoners). Het water was alleen IJS EN IJS koud... bijna niet te geloven met die hitte! De zonsondergang in Arizona is trouwens ontzettend mooi.. elke avond is de lucht rood/geel/roze gekleurd!
Vandaag zijn we een dagje naar Jerome gereden.. een klein stadje hoog op een berg, ongeveer 2uur rijden vanaf Phoenix. Het was best een aardige rit (voor Amerikaans begrippen was dit om de hoek, 2uur rijden is voor hen een peuleschilletje.. haha).. maar zeker de moeite waar... wat een mooie uitzichten weer.... en wat een schattig stadje!!
Na in een Mexicaans restaurantje lekker een hapje te hebben gegeten (Pascal had alleen iets uitgekozen wat een beetje errug spicy was.. haha... het zweet stond op zijn voorhoofd), zijn we langzaam weer richting Phoenix gereden om nog even van onze laatste avond hier te kunnen genieten.. De mannen zijn aan de gang gegaan met de WII....
Jammer dat de tijd hier zo snel is gegaan!! Morgen vertrekken we alweer richting Las Vegas. We moeten wel even rekening houden met het feit dat de wintertijd overal in Amerika is ingegaan afgelopen nacht (behalve in Arizona).. dus morgen hebben we een tijdsverschil van 1 uur als we die kant op gaan.

Gezellig dat jullie nogsteeds met ons meelezen!! (we hopen dat we in Vegas internet hebben in het hotel... anders horen/lezen jullie ons aankomende donderdag in elk geval weer vanuit Los Angeles)

XXX
Pascal & Nancy

2 Comments:

At 12:56 p.m., Anonymous Marike said...

Ik zal vanavond Xander vertellen van de Mustang.......JALOERS!!!!!

Ik ben trouwens ook een beetje jaloers als ik al jullie leuke verhalen lees en alle foto's zie met alleen maar mooi weer! Heerlijk hoor! Geniet er nog maar lekker van!
Groetjes! Marike

 
At 10:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

Owwww ziet er goed uit allemaal... Hier nog alles goed, ´t huis en de auto´s staan er nog alleen is het ruim 30 graden kouder hier... Brrrrrrrrrrrrrr.
Have fun!!!

Wij 3en van de andere hoek

 

Een reactie posten

<< Home